Новото попълнение на моряците Закария ще получи първи игрови минути в

...
Новото попълнение на моряците Закария ще получи първи игрови минути в
Коментари Харесай

Черно море пуска ново попълнение срещу румънци

Новото попълнение на " моряците " Закария ще получи първи игрови минути в контролата в Констанца. Както " Петел " разгласи тя ще е против петия в северната ни съседка Фарул. Сайтът на варненския клуб осведоми, че инспекцията на 25 март ще стартира в 15,30 часа в Румъния. В контролата Илиан Илиев няма да може да разчита на куп съществени футболисти, които са ангажирани с другите национални тимове. 

Аут за срещата ще са националите Иван Дюлгеров (А отбора), Виктор Попов, Мартин Дичев и Велислав Василев (U21), Николай Златев (U19) и Матиас Курьор, който е с националния отбор на Мартиника.

Първи минути след идването си в Черно море се чака да запише Закария Беншаа, а лекуващият до скоро Юлиус Каспаравичус към този момент тренира наедно със своите съотборници, написа chernomorepfc.bg.

Дали обаче ще играе против румънците ще се взема решение след заниманието на отбора в четвъртък. В тима има играчи с болежки след дуела със Славия в София от миналия кръг за състезание, на които вероятно може да бъде обещано отмора за гостуването в Румъния.

В инспекцията треньорът Илиан Илиев ще разчита и на юноши от школата на клуба.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР